keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Ympäristöperformanssi

Tänään oli taas vuorossa performanssin tyylistä tekemistä. Valitsin ryhmän, joka lähti Bunkkerin rantaan. Teoksien tuli olla osallistavia siten, että vähintään kaksi muuta ihmistä tuli pyytää mukaan performanssiin tai vähintään ottamaan kuvia. Tehtävän sai tehdä yksin tai pareittain. Ensin ajattelin tehdä yksin, mutta lopulta tein Veeran kanssa yhdessä. Ajatus lähti siitä, että aloimme miettimään kuinka mukavaa olisi mennä soutelemaan. Rannalta löytyikin vene, mutta se oli liian painava kannettavaksi veteen. Performanssista tuli sitten eräänlainen kuivasouturetki ja saatiin yksi ''ulkopuolinenkin'' mukaan. Kalaa ei valitettavasti tullut. Pääsin seuraamaan muidenkin tekemiä ympäristöperformansseja ja ne olivat tosi hienoja ja erilaisia!





Performanssitaidetta voisi olla mukava soveltaa kuvataideopetukseen. Se on jotain ei-niin-tavallista ja sen mahdollisuudet ovat valtavat. Toki se voi joillekin olla hieman jännittävää, mutta uskon sillä olevan enemmän mahdollisuuksia kuin haittoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palaute toisille ryhmille

Ryhmä 3 - performanssi  Ryhmän teos otti vahvasti kantaa nykyajan kulutustottumuksiin ja niiden vaikutuksista luontoon. Performanssi oli h...