keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Palaute toisille ryhmille

Ryhmä 3 - performanssi 

Ryhmän teos otti vahvasti kantaa nykyajan kulutustottumuksiin ja niiden vaikutuksista luontoon. Performanssi oli hyvin puhutteleva ja laittoi ajattelemaan omaa kulutusta. Materiaalivalinnat olivat osuvia - paljon muovipurkkeihin pakattua kosmetiikkaa ja niin sanottua pikamuotia. Tila näkyi vahvasti, paikka oli valittu huolella ja se sopi hyvin teoksen teemaan. Tämän kaltaista teosta voisi hyvin soveltaa kuvataidekasvatukseen. Minun kokemuksen mukaan nuoret tuntuvat olevan hyvinkin kiinnostuneita luontoon liittyvistä asioista ja ovat valmiita tekemään oman osansa ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

-----

Ryhmä 5 - veneorigamit

Tulevaisuuden veneissä oli monta ulottuvuutta. Jokainen sai kirjoittaa yhteen veneeseen tulevaisuuden toiveen ja asettaa sen osaksi installaatiota. Tämä oli todella hyvä lisä ja tuntui, että oli itsekin osana teosta tätä kautta. Hieman hiljaisempi rappukäytävä oli hyvä valinta teoksen paikalle ja myöskin itse rappuset olivat loistava oivallus. Niiden avulla näki veneiden ikään kuin lipuvan kohti tulevaisuutta toiveet mukanaan. Tätäkin installaatiota voi soveltaa opetuksessa. Origamien taittelu voisi varmasti olla mieleistä monelle ja teos voisi myös vaihtaa paikkaa tilanteen mukaan ja saada näin uusia tarkoituksia. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palaute toisille ryhmille

Ryhmä 3 - performanssi  Ryhmän teos otti vahvasti kantaa nykyajan kulutustottumuksiin ja niiden vaikutuksista luontoon. Performanssi oli h...